Architectenbureau Frank Joosen

Voor zorgeloos bouwen

Kiezen voor ons architectenbureau

Een woning, appartement, kantoor of bedrijfsgebouw bouwen, verbouwen of renoveren is vandaag een complexe zaak, er komt heel wat bij kijken.

Met de alles-in-1-aanpak van architectenbureau Frank Joosen bvba zit je helemaal goed: ons team van architecten en medewerkers stippelen het hele traject uit, van een uniek en creatief ontwerp tot het toezicht op de verdere afwikkeling van de plannen die gemaakt zijn. Resultaat gegarandeerd voor een leven lang woon- en werkplezier.

Je garanties voor succes

In uitvoering

Onze projecten: daar sta je van te kijken. Van droomwoning tot magazijn, kantoor of winkelcentrum, onze bouwprojecten spreken boekdelen. Vertrouw op onze ervaring en aanpak, kom kennismaken met ons architectenbureau en ons team.

Bouwen zonder zorgen

We nemen je de zorgen voor jouw bouwproject uit handen. Je krijgt een meesterlijk ontwerp, dat toch betaalbaar is en dat volledig beantwoordt aan jouw wensen en verwachtingen. Onze betrachting is natuurlijk het overtreffen ervan, daarvoor gaan we tot het uiterste.

Kom kennismaken met ons en stap mee in onze alles-in-1-aanpak voor architectuur en bouwen op maat van je wensen, zonder zorgen. Wij zijn als architecten gevestigd in Schoten, Antwerpen en actief in Antwerpen en ver daarbuiten.

Meer weten? Vraag ons om advies. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top