Vacature Architect

Architectenbureau Frank Joosen bvba, uit Schoten, ontwerpt en realiseert veelzijdige bouwprojecten gaande van woningen, appartementen tot kantoren en bedrijfsgebouwen. In ons hecht team van architecten en medewerkers gaan prachtige ontwerpen steeds hand in hand met nauwe opvolging en begeleiding van A tot Z doorheen het bouwtraject. Zo garanderen we een leven lang woon- en werkplezier voor onze klanten. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v) Architect.

Functie

Je bent als architect volledig verantwoordelijk voor het ontwerpen en opvolgen van diverse eigen projecten. Voor het uitwerken van het voorontwerp tot uitvoeringsplannen kan je rekenen op de steun van het tekenteam. Je bent het gezicht voor onze klanten die kunnen rekenen op jouw proactieve opvolging en technische kennis. Je neemt het voortouw bij bouwaanvragen en omgevingsvergunningen. Verder sta je in voor de opmaak van meetstaten en het lastenboek, alsook het opvragen van offertes. Je communiceert met de betrokken partijen en volgt tijdens de uitvoeringsfase de werven op tot de oplevering.

Profiel

  • Je volgde hogere studies architectuur (master of ingenieur) en hebt min. 4 jaar ervaring
  • Als ontwerper-architect én als initiatiefnemer zorg je mee voor oplossingen doorheen het totale traject dat je van A tot Z beheert en coördineert. Afwisseling en uitdaging alom!
  • Je bent vertrouwd met bouwaanvraag- en aanbestedingsdossiers en wordt graag betrokken bij meerdere facetten van het bouwproces. Advies geven aan collega’s geeft je energie.
  • Ervaring in industriebouw/utiliteitsbouw/kantoren is een pluspunt.

Aanbod

Je wordt betrokken bij het ontwerp en realisatie van uiteenlopende bouwprojecten. Hierbij is er veel ruimte voor initiatief, eigen inbreng en persoonlijke groei. Binnen ons hecht team, heerst een informele en collegiale werksfeer en is er aandacht voor een gezonde work-life balans.

Verder kan je rekenen op een marktconform verloningspakket – oa groepsverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie, verzekering gewaarborgd inkomen, hospitalisatieverzekering,…

Eveneens bespreekbaar : op zelfstandige basis

Interesse?

Stuur je kandidatuur naar info@aj-v.be – Snelle reactie en discretie verzekerd.

Scroll naar boven