Vacature bouwkundig tekenaar

Architectenbureau Frank Joosen bvba, uit Schoten, ontwerpt en realiseert veelzijdige bouwprojecten gaande van woningen, appartementen tot kantoren en bedrijfsgebouwen. In ons hecht team van architecten en medewerkers gaan prachtige ontwerpen steeds hand in hand met nauwe opvolging en begeleiding van A tot Z doorheen het bouwtraject. Zo garanderen we een leven lang woon- en werkplezier voor onze klanten. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v) bouwkundig tekenaar.

Functie

  • Je staat in voor het uittekenen en modelleren van grootschalige projecten en het uitwerken van gedetailleerde ontwerp- en uitvoeringsplannen en meetstaten.
  • Je werkt nauw samen met de projectarchitecten, alsook met je collega’s en teamleden van de andere disciplines om in overleg tot een gecoördineerd en kwalitatief resultaat te komen.

Profiel

  • Je volgde een hogere opleiding (toegepaste) architectuur of bouwkundig tekenaar en hebt ervaring met het lezen van bouwplannen en CAD-tekenen.
  • Je bent vertrouw met het werken van CAD-tekenprogramma
  • Je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht, bent communicatief vaardig en kan structuur brengen in je werk.

Aanbod

Je wordt betrokken bij het ontwerp en realisatie van uiteenlopende bouwprojecten. Hierbij is er veel ruimte voor initiatief, eigen inbreng en persoonlijke groei. Binnen ons hecht team, heerst een informele en collegiale werksfeer en is er aandacht voor een gezonde work-life balans.

Verder kan je rekenen op een marktconform verloningspakket – oa groepsverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie, verzekering gewaarborgd inkomen, hospitalisatieverzekering,…

Eveneens bespreekbaar : op zelfstandige basis

Interesse?

Stuur je kandidatuur naar info@aj-v.be – Snelle reactie en discretie verzekerd.

Scroll naar boven